FEST Amsterdam zetels 10 % korting tot 17 juni!

De zomer staat voor de deur, tijd voor een traktatie! Al onze klanten krijgen vanaf half mei een maand lang 10% korting op alle FEST Amsterdam meubelen. Dus niet alleen onze zetels, maar alle meubels van Fest kunnen bij ons aangekocht worden. 

PERIODE

De periode loopt van 17 mei t/m 17 juni 2018.

We zijn in Rewind zelf heel gecharmeerd door de zetels van Fest. Het Nederlandse merk werd opgestart door Femke Furné. Een jonge onderneemster die van aanpakken weet. Fest Amsterdam werkt samen met enkele grote namen uit de design wereld. Mae Engeleer, Floris Hoovers, Martin Hirth, Gijs Papavoine en nog veel anderen. 

Waarom past Fest in de filosofie van Rewind?

Daar zijn verschillende redenen voor!

Fest onderschrijft duurzaam ondernemen. De meubels worden hier in Europa gemaakt en alle meubels hebben een super garantie. Ze willen niet dat jouw mooie meubel snel stuk gaat dus ze zorgen voor een perfecte service en nazorg. 

Fest Amsterdam werkt samen met Kvadrat die gerecycleerde stoffen aanbiedt.

Een van de stokpaardjes voor de meubels met textiel is de "vlekuitdrijver" zoals Rewind ze noemt. Protexx. Dat is een product dat wordt aangebracht in de stof van de zetel. Dit houdt alle vlekken buiten. Komt er toch een vlek in, dan komt er tot 40 (!) keer per jaar iemand bij jouw thuis persoonlijk de vlek verwijderen. Lukt dit nog niet? Dan komen ze ter plaatse de stof vervangen van jouw zetel. Dat noemen wij ook duurzaam. 

 

 

 


Geef een reactie

Commentaren moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.