STUDIO PLAY 

STUDIO PLAY is een vrolijke concept store waar unieke, duurzame merken voor alle leeftijden elkaar ontmoeten: van eerste kleertjes en cadeautjes voor babies, schoenen, mode, speelgoed en deco voor kinderen tot interieur-en fashion accessoires voor volwassenen. Een speelse en duurzame planeet in het hartje van Antwerpen én online.

In 2009 begon onze zoektocht naar eerlijke hedendaagse vernieuwende producten. We verzamelden inmiddels méér dan 150 merken met een origineel design én met een eigen duurzaam verhaal. Zo kiest het ene merk voor milieuvriendelijke materialen, terwijl het andere merk lokaal produceert. Al die verhalen delen we graag: eerlijk en helder. We doen niet aan greenwashing en hoe stijlvol we een merk ook vinden, als het niet duurzaam is, dan laten we het links liggen. Gelukkig zijn er steeds meer prachtige, sustainable brands in de wereld en wij helpen je graag om ze te ontdekken. 

Uit de collecties van onze merken maken we een nauwkeurige selectie die 100% bij onze stijl past: kleurrijk, origineel, vernieuwend en liefst met een vrolijk hoekje af. Items die lang meegaan en voor veel plezier zorgen. 

STUDIO PLAY is een lokaal initiatief. Ook al boksen we op tegen grote spelers, we blijven geloven in slow & relaxed shoppen, in menselijk contact, in het delen van expertise en in merken die lief zijn voor onze planeet. 

Scroll doorheen onze gevarieerde selectie voor BABY, KIDS en ADULTS online 

of plan een playdate bij:

STUDIO PLAY in de Kammenstraat nr.72, Antwerpen. Onze department store waar je voor alle leeftijden fashion, lifestyle en interieur collecties mag ontdekken. 

en/of 

- STUDIO PLAY & friends, onze satteliet shop in de Kloosterstraat nr.80, Antwerpen. Hier vind je exclusief onze top kids fashion merken Bobo Choses, Bonmot, Weekend House Kids, We are Kids, Main Story en The Campamento. 


We hope to see you soon!

You’ve got to take risks, to be a game changer.

TEAM STUDIO PLAY