PAUSE by REWIND

OMER. Een nieuw concept van de bezielers van REWIND en PLAY. Natuurlijk moesten we hier de naam PAUSE aan plakken. Pauzeer even aan onze Belgische kust in de koningin van de zee "Oostende" aan de nieuwe ontwikkelde site van de Oosteroever. Weg van de drukte van de stad. Maar vlakbij het strand en de uitgestrekte duinen. Het appartement ligt op 150m van de bekende vuurtoren van Oostende en het daarachter liggende strand waar de drukte van Oostende volledig afwezig is. Wil je graag de drukte van de stad opzoeken kan je het oversteek bootje Raveel nemen en kom je aan in het bruisende Oostende. Het appartement OMER is dan ook ideaal om zowel rust, natuur, watersport en cultuur te combineren.  

 

OMER is zo veel mogelijk ingericht volgens het concept van Rewind. Bijna alles in het appartement maakt deel uit van de collecties die de winkels Rewind en Play aanbieden. De interieur objecten, serviezen, badhanddoeken, bedlinnen en zoveel meer die we gebruikten voor de inrichting zijn allen op een duurzame manier geproduceerd, in heel beperkte oplagen, altijd met een mooi verhaal erachter. De inrichting van het appartement is zo praktisch en luxueus mogelijk aangepakt. De 4 persoons kamer in het appartement is wellicht de bekendste kamer van het verblijf door de 4 bunkbeds die op een speelse manier in 1 kamer zijn verwerkt. Je kan hier zowel je kinderen laten slapen als volwassenen. Daarnaast is er een master bedroom met een Queensize bed. Opbergruimte is er meer dan voldoende voor 6 personen. Beide slaapkamers zijn uitgetekend door bevriende en getalenteerde architecten KOMAAN. Alle meubelen op maat zijn uitgevoerd door Jasper Thienpont. 

De keuken en woonkamer zijn 1 geheel, en zijn volledig omringd door raam partijen die uitgeven op het zeer ruime terras van 50m. U heeft zicht op de ruwe vissershaven waar de authentieke vissersboten af en aan varen. De site zelf zal de komende jaren blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal er steeds wel ergens een verbouwing gaande zijn de komende jaren, maar die nemen we er graag bij want deze plek is werkelijk uniek aan de Belgische kust!

De keuken is ruim en meer dan aangenaam voorzien van alles wat je nodig hebt om uitgebreid te kokkerellen. Ook de grote sofa, met zijn linnen kussens is een heerlijke plek om tot rust te komen na een dagje strand, zon en zee! De avond zon straalt rijkelijk binnen in de leefruimte als ook op het terras. De volgende ochtend wacht de zon je weer op aan het terras waar je kan ontbijten in een aangename setting, omringd door vele planten. 

Gun jezelf even Pauze in dit hectische leven door een vakantie te boeken in eigen land. "Push that Pause button" wees welkom om je vakantie hieronder te boeken.

 BOEK NU

Heb je nog bijkomstige vragen, contacteer ons dan via: 

info@pausebyrewind.be